BrightSide. + Jake Leg + Device Live @ ΦΙΞ in art

Device / BrightSide. / Jake Leg LIVE @ ΦΙΞ in Art
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

 

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου οι BrightSide., οι Jake Leg και οι Device εμφανίζονται μαζί για πρώτη φορά στη σκηνή του Φιξ in Art, υποσχόμενοι να προσφέρουν γερές δόσεις rock n’ roll, απ’ όλο το φάσμα του ηλεκτρικού ήχου.

Είσοδος: 6€ με μπύρα
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
21:15 : BrightSide.
22:15 : Jake Leg
23:15 : Device

26ης Οκτωβρίου 15, Σφαγεία, Θεσ/νίκη
τηλ: 2310500034
https://www.facebook.com/fixinart

Device

Η Θεοδώρα, ο Ιησούς, ο Βασίλης και ο Ορέστης, αλλιώς ”γνωστοί” και ως DEVICE, είναι εδώ για να παίξουν μουσική και τίποτα παραπάνω. Μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, επηρεάστηκαν από alternative και progressive συγκροτήματα του εξωτερικού και δημιούργησαν τον δικό τους προσωπικό ήχο.
Διασκευές (Placebo, Muse κ.α.), δικά τους κομμάτια αλλά και απρόοπτο Jamming αποτελούν το πρόγραμμα των live τους.
Βάλτε στην μίξη ενέργεια και πολύ headbanging και………ΜΠΑΜ!!!!

https://www.facebook.com/Deviceband
http://www.reverbnation.com/devicegr
https://myspace.com/devicegr

BrightSide.

Οι BrightSide. είναι ένα ελληνικό indie ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2009 στη Θεσσαλονίκη. Η σύσταση του σχήματος είναι: Κωνσταντίνος Σκαρλάτος (φωνητικά, κιθάρες), Νέστορας Μπανάνης (κιθάρες), Miles Λάππας (ντραμς, κρουστά) και Θάνος Καραπάντσιος (μπάσο).
Βασικές επιρροές του συγκροτήματος είναι η new wave, post-punk σκηνή καθώς και η αναβίωσή της, με τις indie rock μπάντες των ‘00s. Ικανοποιώντας τη χρόνια δίψα τους για κάτι αυθεντικά ανεξάρτητο και εναλλακτικό, τα μέλη του συγκροτήματος ξεκίνησαν πρόβες το φθινόπωρο του 2009.
Από την άνοιξη του 2010 οι BrightSide. έχουν κάνει εμφανίσεις ως opening acts για τους Cyanna (Φεβρουάριος 2011), τους Get Well Soon (Απρίλιος 2012) και τους Motorama (Οκτώβριος 2013). Έχουν ακόμα εμφανιστεί μαζί με εναλλακτικές μπάντες σε διάφορους συναυλιακούς χώρους και έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ (Cross My Art #3 Festival, kont@kt#4-the 4_bidden fest, #if (Indie Fest), 3rd Desperados Summer Festival, 1st Kryoneri Camp Festival, 3rd Stars Of A Happy Family Fest).
Τον Ιανουάριο του 2012 οι BrightSide. κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo με τίτλο “Puzzle”, το οποίο περιείχε πρώιμες ηχογραφήσεις 2 τραγουδιών (Puzzle, Nude Celebrity).
Τον ίδιο μήνα υλοποίησαν την από καιρό ιδέα τους για ένα φεστιβάλ για τις indie μπάντες της Θεσσαλονίκης. Έτσι γεννήθηκε το #if (Indie Fest) το οποίο διοργανώθηκε με επιτυχία στο GaiAlive.
Το Νοέμβριο του 2012, οι BrightSide. κυκλοφορούν μόνοι τους το πρώτο τους EP, με τίτλο “EP” σε 150 αντίτυπα.
Το Σεπτέμβριο του 2013 κυκλοφορούν το πρώτο τους video clip, με τίτλο “Get Down”, τραγούδι με το οποίο ξεκινά το “EP”.
Αυτή τη στιγμή οι BrightSide. εργάζονται σε πάνω σε νέο υλικό.

http://brightsideofficial.com/v2/
http://soundcloud.com/brightsidedot
http://brightsidedot.bandcamp.com
http://www.facebook.com/brightsidedot

Jake Leg

Οι Jake Leg σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2005 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησαν να δουλεύουν σε δικά τους κομμάτια και το 2006 ηχογράφησαν ένα demo της πρώιμης δουλειάς τους. Έλαβε αρκετά θετικά review από μουσικά περιοδικά και site. Ταυτόχρονα, ξεκίνησαν να κάνουν πολυάριθμες ζωντανές εμφανίσεις στην πόλη με αποκορύφωμα την εμφάνισή τους με τα Μωρά στη Φωτιά, μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου.
Συνέχισαν να δουλεύουν σε δικό τους υλικό, διαμορφώνοντας το δικό τους ξεχωριστό ήχο – ένα μίγμα alternative/indie rock n’ roll.
Στα τέλη του 2008 συνεργάστηκαν με τον Νικόδημο στα RunDevilRun Studiosηχογραφώντας τα καινούργια τους κομμάτια. Μέρος των ηχογραφήσεων κυκλοφόρησε ως promo CD, το οποίο πήρε ακόμη καλύτερες κριτικές και κέντρισε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού και του ηλεκτρονικού Τύπου.
To 2011 ηχογράφησαν το EP με τίτλο “The Basement Sessions”, στο οποίο περιλαμβάνονται πιο πειραματικές εκτελέσεις παλιών συνθέσεων. Είναι ελεύθερο για download από το site της μπάντας.
Στα μέσα του 2012 ηχογράφησαν 5 νέα κομμάτια, συμπληρώνοντας το υλικό για το πρώτο τους album. Η ηχογράφηση έγινε στο Εργαστήριο Ηλεκτρακουστικής του ΑΠΘ.
Το πρώτο τους αυτό album κυκλοφορεί ανεξάρτητα απ’ το Νοέμβριο του 2012 και είναι διαθέσιμο μέσω του CDBaby και στα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα μουσικής.
Οι Jake Leg έχουν εμφανιστεί σχεδόν σε όλα τα clubs και live stages της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, παίζοντας με τα πιο αξιόλογα ονόματα της σκηνής, καθώς και σε πολυάριθμα φεστιβάλ, προωθώντας ασταμάτητα τη μουσική τους.

http://jakeleg.net/
https://www.facebook.com/jakeleg
https://soundcloud.com/jakeleg/

Facebook Event
https://www.facebook.com/events/448114015294696/

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#100) Object does not exist, cannot be loaded due to missing permission or reviewable feature, or does not support this operation. This endpoint requires the 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature or the 'Page Public Metadata Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages, https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#page-public-metadata-access for details.
Type: OAuthException
Code: 100
Please refer to our Error Message Reference.

Twitter

  • 54 years ago

Instagram

Spotify

BrightSide. Copyright © 2018. All Rights Reserved.