Red Bull Bedroom Jam: Judges Selection

Οι πέντε νικητήριες μπάντες διεκδικούν μια θέση στο Ejekt Festival ή το Heavy By The Sea.
Έφτασε η στιγμή! Το Σάββατο 31 Μαΐου, στο Stage Volume 1, οι πέντε νικητήριες μπάντες παίζουν μπροστά στο κοινό τους διεκδικώντας το εισιτήριο πρόκρισης στο Ejekt Festival και στο Heavy By The Sea. Το λόγο έχουν τώρα οι κριτές.
Οι πέντε μπάντες, νικητές στις ισάριθμες εβδομάδες τoυ Red Bull Bedroom Jam βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην εκκίνηση για την τελική ευθεία που θα τους δώσει το “εισιτήριο” για την εμφάνισή τους στα δύο μεγάλα φεστιβάλ του καλοκαιριού, το Ejekt Festival και το Heavy By The Sea, αλλά και ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο του μεγάλου νικητή, την ηχογράφηση σε ένα από τα Red Bull Studios.
Προτού, όμως, έρθει η ώρα για τις μεγάλες σκηνές των φεστιβάλ, σειρά έχει η σκηνή του Stage Volume 1, εκεί όπου το Σάββατο, 31 Μαΐου, στις 21:00, η χρυσή πεντάδα καλείται να αποδείξει τις δυνατότητές της μπροστά σε φίλους και fans (είσοδος δωρεάν), αλλά και στην κριτική επιτροπή η οποία θα επιλέξει τα τρία μουσικά σχήματα που θα περάσουν στην επόμενη φάση.
Τους γνωρίσαμε μέσα από τα weekly shows του Red Bull Bedroom Jam, ας φρεσκάρουμε όμως τη μνήμη μας. Στη μάχη ρίχνονται οι πέντε νικητές, που διέπρεψαν στο Buzz Chart κάνοντας το απαιτούμενο διαδικτυακό buzz: BrightSide.,Schooldrivers, Inconsistencies, MindthreaT και Revenge of the Giant Face.
Οι BrightSide. που ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη, μετράνε ήδη πέντε χρόνια μαζί, έχοντας δώσει ζωηρά το στίγμα τους στην indie rock επικράτεια. Οι Schooldrivers, από την Αθήνα, δημιουργούν με επιρροές από modern rock, grunge και prog rock, ένα δικό τους ήχο αλλά και μια έντονη παρουσία. Οι Inconsistencies, στην ουσία, το σόλο πρότζεκτ του Ηλία Μπόγδανου (a.k.a Bonjo) ξεχώρισε με ένα μελαγχολικό κομμάτι που έγραψε με θέα τη θάλασσα. Οι MindthreaT είναι Αθηναίοι με ηχηρό metal εκτόπισμα, παθιασμένοι όλοι τους με την μπάντα. ΟιRevenge of the Giant Face με το ατίθασο hardcore punk, math metal όχημά τους και μια φρενήρη πορεία για το επόμενο βήμα κάθε φορά.
Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική… και βαθμολογίες, οι τέσσερις κριτές, σεβαστοί άνθρωποι από τον χώρο της μουσικής, θα παίρνουν την τελική απόφαση για την πρόκριση των τριών από τις πέντε πάντες με βάση το live performance τους. Συγκεκριμένα, την κριτική επιτροπή αποτελούν ο Gus G των Firewind και μόνιμο κιθαρίστα τα τελευταία χρόνια του Ozzy Osbourne, ο Γιάννης Παλτόγλου, ιδιοκτήτης της εταιρίας διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων Detox Events και καλλιτεχνικός διευθυντής του Ejekt Festival και του Heavy By The Sea, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μουσικός δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, τηλεοπτικός παρουσιαστής και ο Χρήστος Παπαδάς, με πολυετή παρουσία στο ραδιόφωνο, τα τελευταία χρόνια σταθερά στον Red 96,3.
Η είσοδος για το Red Bull Bedroom Jam: Judges Selection είναι ελεύθερη. Η μουσική -και η …αγωνία για τις πέντε μπάντες- εγγυημένες.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/621491201273548

Red Bull Bedroom Jam link: http://www.redbullbedroomjam.gr/2014/05/15/live-red-bull-bedroom-jam-judges

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#100) Object does not exist, cannot be loaded due to missing permission or reviewable feature, or does not support this operation. This endpoint requires the 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature or the 'Page Public Metadata Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages, https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#page-public-metadata-access for details.
Type: OAuthException
Code: 100
Please refer to our Error Message Reference.

Twitter

  • 54 years ago

Instagram

Spotify

BrightSide. Copyright © 2018. All Rights Reserved.